fredag 10 oktober 2008

men vad fan är problemet? ösregn, pissregn nästan hela dagen. och fan för den jävla teckningen jag gjorde, slänger skiten.

och inte för att kritisera världens alla vegetarianer, utan för att jag är helt uppriktigt nyfiken nu: vad är fel på kött?

6 kommentarer:

Anonym sa...

det kan man ju fråga sig. vet du vad jag gjorde idag? jag åt sush för första gången, det var inte min favorit direkt...men sen finns det ju så många olika saker man kan beställa så jag kanske tycker bättre om nåt annat vem vet. men nu har jag provat det och kan bocka av det på min "att göra innan jag dör" lista...har iofs inte en sån...men om jag hade haft en, då jävlar!

Anonym sa...

Jag var med henne, du gilla Califonria rollsen Erika och det blir godare för varje gång man äter det, lättare att manövrera dom mellan talrik och mun med:P

Jag har gått runt och älskat gbg idag, tänk att jag var så trött på stan i vintras, men nu ser jag allt det fina, för växjö är en Förort!

Anonym sa...

I agree. Ibland skiner solen, och stan byter skepnad... då är det enkelt att vandra runt på stan och älska Göteborg. Visst regnar det jävligt mycket, men jag kommer ifrån Jönköping, och i jämförelse med vad jag växte upp med så är Göteborg inte så dumt alla gånger.

the colour of insanity sa...

jag kan itne säga annat än att jag är stolt över dig, erika! duktigt att prova på, och om vi inte redan har en lista över saker att göra före döden knackar på finns det bara en lösning: kidnappa en snorunge från vallhamra och tvinga honom printa upp listhelvetet med skrivstil. har han haft barbro vet han då hur man skriver snyggt på riktigt!

the colour of insanity sa...

växjö är ett gruskorn på en fotbollsplan i madrid.
gbg är en slaskklutt som bör raderas från alla sveriges kartor.

tacka vet jag alperna, min enda hemstad just nu.

men det är bra att du trivs i gbg. i brist på annat kanske det är en vacker stad, vad vet jag?

the colour of insanity sa...

de fem minuterna en gång per år som solen skiner, de brukar jag missa för att jag tillbringar min tid bakom en skolbänk eller inne i stekfettoset på mcdonalds.
jag har itne sett den solen de senaste 5 åren..